top of page

Aanbod

Ik begeleid kinderen door maatwerk te leveren. Ik geloof in het groeien en bloeien, het ontwikkelen en ontplooien van alle kinderen. Daarom zijn er verschillende methoden beschikbaar, zodat er altijd aansluiting is. Lees verder voor meer informatie

Kernvisie Methode

Voor die kinderen die op school niet mee kunnen komen. Niet omdat ze het niet willen of niet kunnen, maar omdat het aanbod van de leerstof op school niet aansluit bij de manier van denken van het kind. De Kernvisie methode biedt oplossingen. Klik hier voor meer informatie.

Bal-A-Vis-X

Heeft je kind moeite met lezen doordat de ogen niet vloeiend kunnen volgen? Hakkelt je kind tijdens het lezen? Heeft je kind veel tijd nodig om te leren?

Met Bal-A-Vis-X oefeningen wordt lichaam en brein geïntegreerd. Hierdoor ervaar je meer rust, kun je meer helder denken, verbetert de werking van de ogen en de oren en kom je letterlijk en figuurlijk meer in balans. Klik hier voor meer informatie.

Kindercoaching en opvoedcoaching

Worstel je met vraagstukken zoals hieronder beschreven? Of met iets anders wat met je kind te maken heeft?

  • wil je kind niet luisteren?

  • is je kind veel boos?

  • heeft kind last van faalangst?

  • wordt je kind gepest?

  • of andere (opvoed) vragen

We gaan samen op zoek naar antwoorden en gaan kijken naar wat wél werkt en wat bij jullie past.

Kinderen zijn niet gedoemd hun hele schooltijd last te hebben van dat ze onvoldoende mee kunnen komen op school. Ze kunnen het wél. Ze moeten alleen even weten hoe.​ En weten ze dat? Dan hebben ze daar profijt van voor de rest van hun leven!

kinderen oranje.png
bottom of page